Inspirerande kvinna förlorar 133 pounds genom att vrida hennes upplösning till ett genombrott


Kristen McLaughlin förlorade 133 pounds när slutet av hennes 5-åriga förhållande gav henne ”ren skiffer” hon behövde för att rivstarta sin viktminskning resa.

Hon hade alltid varit aktiv som barn och idrottat under hela gymnasiet, men att allt stannade när hon träffade sin college pojkvän och bosatte sig i en stillasenlig livsstil.

”Jag var inte uppmärksam alls om vad jag åt,” McLaughlin, 31, berättade people.” Om jag ville äta något, tänkte jag inte två gånger om det. Och när jag kom in i mitt förhållande var han en större kille, och jag åt vad han äter – vilket inte är logiskt.”

Paret beställde ofta jättepizzor, ostburgare och pommes frites till middag, oavsett om det var för att belöna sig själva eller för att de behövde en pick-me-up.

”Jag skulle somna med förmodligen 12.000 kalorier i mig, och sedan vakna upp och undra, ’Varför är jag så trött?’ ” mindes hon.

Ser tillbaka, New York City-baserade programvara specialist kom att inse att hon var en känslomässig ätare.

”Det var lättare för mig att äta istället för att ta itu med vad som pågått,” sade McLaughlin. ”Det var lättare att säga, ’Jag kommer att må bättre i 15 minuter medan jag äter en ostburgare’ och inte tänka på hur dåligt jag skulle må efteråt.”

På toppen av det, hade hon gjort en vana att hoppa över frukost, eller välja en choklad croissant, och sedan, kom lunchtid, skulle göra upp för den missade måltiden med en stor taco skål.

Som tyngst vägde McLaughlin 270 pounds och kände sig självmedveten om hur hon såg ut, så 2016 bestämde hon sig för att prova Jenny Craig. Tur för henne, arbetade näring programmet och hon kunde förlora ca 60 pounds.

Medan hon var stolt över sin prestation, kände hon sig också dåligt att titta på sin pojkvän, som var att få sin MBA, ”klara sig själv” i köket medan hon åt färdiga måltider.

”Jag hade en viss skuld om att förlora vikt medan han hade skolan på gång, och jag ville att vi skulle spendera mer tid tillsammans,” sade McLaughlin. ”Så jag förlorade en massa vikt men gled sedan tillbaka.”

Detta var också runt den tid McLaughlin pojkvän började bli ”avlägsen”, ofta vistas ute efter jobbet. När hon fick veta att han hade känslor för någon annan, kallade hon det slutar.

”Vid den tidpunkten jag är som, ”Detta är fusk, det här är dumt, jag kan inte göra detta längre,” och jag sa att jag skulle lämna,” sade McLaughlin.

Hennes hjärta var krossat och plötsligt behövde hon hitta en ny lägenhet. Det var rörigt, men i efterhand var uppbrottet det ”bästa” som kunde hända henne.

”Jag bokstavligen blev av med varje ursäkt som jag någonsin haft,” McLaughlin sa. ”Jag hade aldrig en bättre möjlighet att bara fokusera på mig själv och bygga mig själv tillbaka upp.”

Från och med en ren skiffer, hon gick tillbaka till Jenny Craig i februari 2017, och gjorde det hennes mål att förlora 100 pounds på ett år.

Hon följde måltidsplanen och började ta kvällspromenader hem efter jobbet. När hon började gå ner i vikt igen, blev McLaughlin intresserad av styrketräning och fitness klasser. Snabbspolning framåt ett år senare: hon hade förlorat 100 pounds och firade sin seger med en semester till Cancun, Mexiko.

Idag förlorade McLaughlin totalt 133 pounds och kallar hennes viktminskning livsförändrande.

”Jag tror att jag är mer mig själv nu, lustigt nog, än jag någonsin varit de senaste 30 åren,” sade McLaughlin.” Jag säger ja till saker nu, jag är mer utåtriktad, jag är mer benägna att vara social. Jag tror att viktminskning inte bara är fysiskt eller mentalt – det är ett helt spektrum av ditt liv.”