Denna 27-åriga bröstcancer överlevande var begåvad hennes drömbröllop


Din bröllopsdag är menas att vara den lyckligaste dagen i ditt liv. Men ibland kommer livet – och tragedin – i vägen för det, och allt går helt fel. Eller det kan, om människor med medkänsla inte tar tillfället i akt att stiga till tillfället.

För Jillian Hanson och Max Allegretti krävdes det en by – och deras kärlek till varandra – för att få dem till deras speciella dag.

När jag fick diagnosen, gav jag honom en ”ut.”

Men han sa till mig att han aldrig skulle lämna min sida, och han har aldrig, säger Jillian, en brud som deltog i LLG Events andra årliga Pro-Bono Wedding Of The Year som ägde rum i helgen i New Jersey.

Jillian berättelse är full av styrka, inte bara hennes egen, i kampen mot bröstcancer, men också den styrka som hon hittade i sin fästman (nu make!) Max.

Max och Jillian kärlekshistoria var år i vardande
Max och Jillian träffades på college under sitt sista år. Jillian försökte vara mer utåtriktad och få nya vänner, och samtidigt underteckna whiteboard att gå med i en dodgeball team, ”denna otroligt stilig kille och hans rumskamrat gick upp bakom mig,” sade hon i ett blogginlägg.

Paret som möttes den dagen och utbytte nummer — för strikt platoniska och dodgeball skäl förstås! — och blev genast bästa vänner.

Efter examen flyttade Jillian. Hon och Max tappade kontakten i några år, innan hon bestämde sig för att flytta tillbaka till New Jersey, där de först hade träffats.

Jillian bestämde sig för att ge Max ett samtal: ”När jag frågade om vi alla kunde träffas, frågade han om min relation status. Han frågade mig om han kunde ta mig till en film när jag var tillbaka i stan och resten är historia!”

Han friade på hennes sista dag av kemoterapi
De har nu varit tillsammans i fyra år. ”Jag visste att han var den efter en månad av oss dejta. Jag brukar aldrig röra mig så snabbt, men något om honom var annorlunda.”

2017 fick Jillian diagnosen bröstcancer.

Hennes resa tillbaka till hälsa tog en mastektomi, 16 omgångar av kemoterapi för 5 månader, plastikkirurgi, och 25 rundor av strålning för 5 veckor. Slutligen hade de nått slutet av behandlingen – med ett ännu lyckligare än Jillian kunde ha förväntat sig.

”Han friade till mig på min sista dag av kemoterapi inför hela min familj och vänner!”

Planera ett bröllop efter cellgifter var helt enkelt för mycket
Naturligtvis, efter allt de hade gått igenom, bröllopsplanering var en kamp, och kostnaden kunde lätt ha varit oöverkomliga. Max och Jillian visste inte var de skulle börja!

Det var då LLG Events, som hade hört talas om Jillian och Max berättelse genom Breasties organisation (som Jillian donerar sin tid volontärarbete för) berättade Jillian och Max att de var gifting dem deras dröm bröllop.

Efter att ha hört deras känslomässiga kärlekshistoria, valde LLG Events Jillian och Max för att få sin fullservice lyx bröllop planering, som vanligtvis kostar $ 30.000. De samlade också gratis tjänster från andra pro-bono leverantörer också, med Palermo leverera bröllopstårta och Kenneth Winston ger Jillian dröm brudklänning.

En fest i ordets alla bemärkelser
Varje par förtjänar sina drömmars bröllop, men Max och Jillians historia sätter verkligen saker i perspektiv.

De visade sitt verkliga engagemang för varandra långt innan de faktiskt bröllop, med villkorslös kärlek och stöd genom Jillian kamp mot cancer. Deras bröllop var en fest i alla bemärkelser: inte bara av den kärlek de delar, men av beslutsamhet och vilja att överleva, och av de otroliga saker vi kan åstadkomma för andra när vi alla band tillsammans för att chip i.